Setmanari d'informació local - 138 anys

ASM: «Governi PP o PSOE, Mallorca sempre hi surt perdent»

22073

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca denuncia que Mallorca sempre hi surt perdent «tant si governa el PP com el PSOE, com s'acaba de demostrar una vegada més amb les declaracions del president espanyol, Pedro Sánchez, segons el qual no es reformarà el sistema de finançament aquesta legislatura perquè no hi ha temps».

«Els sobiranistes també estam cansats de veure com els presidents del Govern balear del PP i el PSOE es queixen del maltracte de Madrid quan comanden els altres i callen i acoten el cap quan ho fan els seus, una situació que ara es torna a repetir amb el relleu al govern espanyol com a resultat de la moció de censura del PSOE», expliquen des de l'ASM.

A més, han remarcat que després del tracte rebut per Madrid durant tres segles, «estam tan segurs com que demà tornarà a sortir el sol que no tindrem un millor finançament mentre siguem una colònia d'Espanya, ni aquesta legislatura ni les que venguin, i pronosticam un futur igual de negre al 'règim especial' que esperam fa més de vint anys».

Des de l'ASM «constatam dia sí dia també que l'únic camí realista per aconseguir un finançament just és l'exercici del dret a decidir i la sobirania política i fiscal. Ens alegra que la reivindicació d'un millor finançament s'estengui cada vegada més a les Balears, però consideram liquidada la via dels despatxos, els precs i les reclamacions a Madrid, sobretot un cop s'ha tocat amb les mans el fracàs d'aquesta política a Catalunya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.