Setmanari d'informació local - 138 anys

Comencen a retirar la bastida de les obres de consolidació del penya-segat de la costa de Ses Voltes a Maó

22135
Aquest dimarts, la batlessa Conxa Juanola, el primer tinent d’Alcaldia, Héctor Pons, la regidora d’Urbanisme, Dolores Antonio, i el regidor de Microciutat, Manolo Lora, han visitat les feines de consolidació del penya-segat de la banda de ponent de la costa de Ses Voltes, que tenen per objectiu netejar, estabilitzar i assegurar el penyal en aquest punt.
A més, «la intervenció permetrà la creació d’un nou mirador damunt el port i l’adequació de tot l’entorn. Aquesta setmana començaran les tasques de retirada de la bastida, que quedarà totalment desmuntada la setmana vinent» asseguren des del Consistori.
Estabilització del penya-segat i recuperació de l'entorn
Les obres deriven del Pla director del penya-segat del port de Maó, i les està duent a terme l’empresa Geocisa. El pressupost d’adjudicació és de 530.508,65 euros (amb IVA). Les feines consisteixen en l’aplicació de diferents tècniques que permetran assegurar l’estabilitat general del penyal, i inclouen tasques de neteja, sanejament, drenatge i demolició controlada, així com la instal·lació d’una sèrie de tirants d’ancoratge i la reparació dels murs de maçoneria.
Les feines permetran crear un nou mirador damunt el port, així com recuperar la vorera del carrer en aquest punt i l’adequació de tot l’entorn del penyal, que es trobava en males condicions. A més, les obres compten amb un seguiment arqueològic, i prèviament s’ha realitzat una memòria de les coves que es troben en aquest indret.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.