Setmanari d'informació local - 139 anys

A les Balears no es podrà veure l'estrena del documental '20S' aquest dijous

22187

Dijous 28 de juny, a les 22:05, TV3 estrena '20-S' en una emissió especial del programa 'Sense ficció'.

La versió censurada de TV3 que arriba a les Illes Balears no té previst oferir el documental aquests dijous.

El documental, dirigit per Jaume Roures, narra els fets que varen passar en seus de la Generalitat i la mobilització popular davant de la conselleria d'Economia i Hisenda a Barcelona el 20 de setembre del 2017.

'20-S' ofereix una visió inèdita dels fets que varen passar a la conselleria d'Economia i Hisenda a Barcelona el 20 de setembre del 2017. El documental, produït per Mediapro, analitza i mostra amb imatges i testimonis el paper que varen tenir Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, presidents aleshores de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, durant una concentració que va durar més de 15 hores, així com l'actuació que varen tenir els Mossos d'Esquadra durant tota la jornada.

'20-S' és la reconstrucció minuciosa d'una jornada en què, en resposta a múltiples escorcolls en seus de la Generalitat i a la detenció de 14 alts càrrecs del govern, hi va haver una enorme mobilització popular i reivindicativa davant de la Conselleria d'Economia i Hisenda a Barcelona.

El director i productor, Jaume Roures, ha avançat que les imatges podrien servir de prova per a la defensa de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que fa més de vuit mesos que estan tancats a la presó de Soto del Real.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.