Setmanari d'informació local - 138 anys

El mallorquí Lluís Ladaria Ferrer serà nomenat cardenal aquest dijous pel Papa

22189

El mallorquí Lluís Francesc Ladaria Ferrer serà nomenat cardenal pel Papa Francesc en un consistori ordinari que tendrà lloc aquest dijous a la Basílica de Sant Pere al Vaticà.

El Papa va anunciar al maig la creació de 14 nous cardenals, entre els quals, al costat de Ladaria, es troba un altre de l'Estat espanyol, el pare claretià Aquilino Bocos, natural de Valladolid.

Amb motiu del nomenament, una delegació de la Diòcesi de Mallorca, encapçalada pel bisbe Sebastià Taltavull, es desplaçarà a Roma.

Així, també assistirà, en representació del Govern, la consellera d'Hisenda, Catalina Cladera; i en representació del Consell de Mallorca, la directora insular de Patrimoni, Kika Coll.

Cladera també assistirà a la visita posterior de les delegacions als nous cardenals i el sopar ofert per l'Ambaixada d'Espanya en homenatge a Ladaria i monsenyor Aquilino Bocos.

El consistori ordinari públic per a la creació de nous cardenals tendrà lloc a les 16.00 hores, i de 18.00 a 20.00 hores es realitzaran visites de cortesia als nous cardenals.

L'endemà, a la Plaça de Sant Pere, el Papa presidirà la Missa de Sant Pere i Sant Pau amb la participació dels nous cardenals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.