Setmanari d'informació local - 138 anys

Inauguren el nou passeig marítim del Port de Pollença amb la peatonització de la primera línia

22215

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido han acompanyat aquest dijous el batle de Pollença, Miquel Àngel March, a la inauguració del nou passeig marítim del Port que, entre altres modificacions, inclou la peatonització de la primera línia.

El nou passeig ha estat peatonalitzat després de la cessió per part de la institució insular al consistori de diferents trams de tres carreteres que conformen la primera línia del port de Pollença. Els trams cedits al municipi sumen 5,2 quilòmetres.

Aquests són de la Ma.-2200A, des de la rotonda de la variant a la rotonda del port; la Ma.-2210, des de la rotonda del port a la rotonda de la variant, i la Ma.-2220, des de la rotonda del port a la rotonda de la variant. A més de permetre peatonalizar la primera línia, les obres han reduït el trànsit a la zona i han habilitat un carril bici.

Durant la inauguració de les obres, Ensenyat ha destacat que s'ha fet «un pas més per fer de Mallorca una illa més sostenible, amb un impuls a l'urbanisme intel·ligent, i que garanteixi la mobilitat». Segons han dit, aquest repte s'ha de prendre «molt de debò» i s'ha de seguir treballant «per reduir la contaminació, el renou o l'excés de trànsit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.