Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB i l'IBDona avancen en el seu compromís amb els estudis de gènere

22321

L'Institut Balear de la Dona (IBDona) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) continuen avançant amb el seu compromís amb els estudis de gènere, a través dos convenis que permetran, d'una banda, el desenvolupament de la XIX Universitat d'Estiu d'Estudis de Gènere i, per un altre, la continuïtat de la Càtedra d'Estudis de Violència de Gènere.

Segons ha informat el Govern, la directora de l'IBDona, Rosa Cursach, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet, han signat aquest dimarts el conveni per realitzar la XIX Universitat d'Estiu d'Estudis de Gènere, que es durà a terme del 10 al 13 de juliol amb el títol '40 anys d'igualtat formal a Espanya'.

Aquesta edició inclou activitats com la conferència 'La quarta ona del feminisme: la seva agenda', a càrrec de la doctora en filosofia Alicia Miyares; o la taula rodona 'Joves feministes. Feminisme jove'. D'altra banda, s'ha presentat el conveni, ja signat, que permet mantenir la Càtedra d'Estudis de Violència de Gènere, creada el 2006, amb la qual es vol donar suport a la formació de la comunitat universitària de la UIB en qüestions relacionades amb la igualtat real entre dones i homes.

Finalment, s'ha destacat que amb aquestes dues iniciatives l'Executiu aporta un total de 60.000 euros a la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.