Setmanari d'informació local - 138 anys

La ràdio municipal de sa Pobla queda reoberta

22333

Des del passat 1 de juliol, els poblers i les pobleres poden tornar a escoltar la ràdio municipal de sa Pobla, aquesta vegada, a través del dial 107.1 FM (abans 88.2 FM). El proper dia 5 de juliol, una vegada finalitzada la fase de proves, sa Pobla Ràdio emetrà en directe el plenari municipal.

Sobre la reobertura, Antoni Simó (MÉS) recorda que «per primera vegada aquesta ràdio té un projecte i una certificació de la instal·lació que li dóna garanties». El regidor recalca, a més, la inversió de l’Ajuntament de sa Pobla en la compra d’equipaments que fan que la ràdio «estigui tècnicament ben dotada i sigui un servei de qualitat».

«Una ràdio per a tothom»

Sobre la participació a la nova infraestructura, el regidor Antoni Simó afirma que «aviat publicarem les activitats i cursos de formació per voluntaris que tenguin una proposta de fer un programa». S’espera que el nou projecte radiofònic municipal es cobreixi progressivament a través de col·laboracions ciutadanes, que disposaran de tota l’ajuda que puguin oferir els tècnics de la ràdio, encara que hi haurà un magazín de dilluns a divendres de 10.00 h a 12.00 h a càrrec de la periodista Maria Àngels Hernàndez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.