Setmanari d'informació local - 138 anys

Aguilera veu «necessària» la planificació de nous centres educatius a les Pitiüses amb l'increment de la població

22355

El diputat del Grup Mixt, Salvador Aguilera, ha considerat necessària la planificació de nous centres educatius a les Pitiüses davant l'increment de la població.

Segons ha destacat aquest dimecres, «hi ha molt a dir» sobre infraestructures, barracons i ràtios, en el balanç del curs escolar finalitzat. Entre altres coses, ha lamentat que no s'ha obert cap centre educatiu a les Pitiüses ni s'ha posat la primera pedra de projectes prevists, com el de Cala de Bou a Sant Josep o Sant Ferran a Formentera.

Aguilera també ha criticat que segueixi sense obrir-se la l'escoleta de Can Nebot, una qüestió per la qual «no hi ha paraules per qualificar el despropòsit que durant anys ha portat a una situació que la ciutadania no entén». A més, ha denunciat la promesa «incomplida» del conseller d'Educació, Martí March, sobre el trasllat de l'Escola Oficial d'Idiomes a sa Coma en el curs 2018-2019. Quant a la futura ubicació en aquest recinte de l'Escola d'Arts, el diputat ha dit témer que el «projecte quedarà en un calaix».

L'exmembre de Podem ha criticat també l'incompliment de l'acord per reduir el nombre de barracons, així com les ràtios «que estan completament per sobre del que estableix l'acord marc signat entre el Govern i els sindicats».

Les Pitiüses sense nous cicles d'FP
Salvador Aguilera ha explicat que les Pitiüses quedaran «una altra vegada al marge de la preocupacions de la Conselleria» malgrat l'aprovació del Pla Integral d'FP 2018-2021, ja que a Eivissa i Formentera el proper curs no es podrà implantar cap nou cicle per falta d'espai en les infraestructures educatives actuals, recordant que el Consell, per la seva banda, ha prioritzat la construcció de la nova seu de l'Escola d'Hostaleria.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.