Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera destaca l'audiovisual 'Teixint Barris', una iniciativa que «fomenta la cohesió social»

22403

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha assistit aquest divendres a la presentació de l'audiovisual 'Teixint Barris', una iniciativa que ajuda a «no perdre la identitat de Palma i fomenta la cohesió social».

Segons ha informat Cort, aquest projecte ha estat impulsat des de l'Ajuntament amb la participació d'un elevat nombre d'entitats i associacions. En aquesta línia, Noguera ha recalcat la importància d'aquesta iniciativa perquè «és importantíssim sumar esforços» en un moment en el qual s'està «replantejat el model de ciutat».

Per la seva banda, regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha agraït la implicació de totes les entitats i associacions, així com als tècnics municipals que han format part i han assessorat al grup de treball. 'Teixint barris' es va iniciar en 2016 i compta amb la participació de l'Associació Zaqueo, el centre d'atenció a la dona Casal Petit, Càritas, Amadip Esment, Centre de Salut Escola Graduada, Servei d'Acolliment Municipal (SAM) i l'Espai Palma (Creu Roja), entre altres.

Cort ha explicat que aquest projecte va néixer de l'impuls de conèixer les preocupacions dels veïnats dels barris, per la qual cosa es va dur a terme una enquesta en la qual es va destacar la preocupació per la gentrificació que sofreix en centre de Palma i les conseqüències que això comporta. Així, es crearen espais en els quals compartir i fer activitats conjuntes, sent l'objectiu de l'audiovisual 'Teixint Barris': fer una ciutat més habitable amb la participació de veïnats.

Finalment, algunes activitats han tengut un vessant solidari i la recaptació s'ha destinat a un projecte determinat del barri, consensuat entre els membres de la taula. Aquest any ha estat lliurada a l'associació Zaqueo, que té un menjador social situat a la plaça de la Quartera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.