Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP critica que el Govern no mostri el mateix compromís amb 'Des Güell a Lluc a Peu' que amb els presos polítics

22441

El Partit Popular de les Balears ha mostrat aquest diumenge la seva «preocupació per la suspensió de la 45ena edició 'Des Güell a Lluc a Peu'», anunciada dissabte pels organitzadors de la marxa, i ha lamentat «la falta de compromís i la total despreocupació i desatenció» per part del Govern.

Segons ha informat el partit en un comunicat, la suspensió de la marxa en el tram final de la present legislatura «no és una casualitat», ja que a l'agost de 2016 «ja va estar a punt de no celebrar-se», cosa que han qualificat de «preocupant antecedent».

Així mateix, la formació ha criticat que encara «no s'hagi abonat la subvenció de l'any passat als que van organitzar l'esdeveniment i van disposar tots els recursos necessaris per a la pujada a Lluc de la Part Forana 2017».

D'aquesta manera, el PP ha lamentat que el Pacte «no mostri la mateixa celeritat i compromís amb manifestacions tradicionals de gran calat com 'Des Güell a Lluc a Peu' que amb la celebració d'homenatges a persones empresonades per atemptar contra la Constitució».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.