Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern destina sis inspectors a la nova campanya contra la precarietat a Menorca

22599

El Govern destinarà sis inspectors de treball que realitzaran 240 actuacions a Menorca durant els mesos de juliol i agost amb l'objectiu de lluitar contra la precarietat laboral, tal com ha informat aquest divendres general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro.

La responsable autonòmica ha presentat aquest matí a Menorca la quarta edició del Pla de Lluita contra la Precarietat Laboral, que en les tres edicions anteriors ha permès que 1.500 persones hagin millorat les seves condicions laborals.

Castro ha destacat que la ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social, Magdalena Valerio, va presentar la setmana passada el Pla a Mallorca i es va comprometre a posar en marxa un pla contra la precarietat a nivell estatal.

«Encara hi ha factors d'inestabilitat i precarietat, per la qual cosa considerem fonamental seguir amb els plans, tot i els bons resultats assolits, que es poden veure cada mes amb les xifres d'atur i afiliació, i amb l'EPA», ha afegit la directora general.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.