Setmanari d'informació local - 138 anys

Josep Costa: «Catalunya tendrà una nova oportunitat de ser independent ben aviat»

22621

Un centenar de persones s?han agrupat aquest divendres a la conferència 'Catalunya, a l'espera del seu moment' a càrrec el vicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa. L?activitat ha estat organitzada per l'Obra Cultural Balear i el Grup Blanquerna.

D?aquesta manera, el vicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa (JxCat), ha assegurat que «Catalunya tendrà una nova oportunitat de ser independent ben aviat».

«Aquesta relació històrica i cultural que tenim entre Catalunya i les Balears ha de tenir una traducció política molt més forta a partir de la lliure voluntat de cadascuna de les illes», ha assenyalat. En aquesta línia, ha apuntat que la Catalunya independent no cercarà tenir la mateixa relació amb el Govern de les Illes Balears que amb l'Executiu espanyol, encara que ha aclarit que sempre seran «veïns» d'Espanya, amb la qual compartiran «l'espai ibèric i europeu» que tots dos ocupen i amb qui seguiran tenint «el vincle històric i cultural» que han tengut «tota la vida».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.