Setmanari d'informació local - 139 anys

L’STEI denuncia que el Govern no respecta els acords de millora que subscriu en l'ensenyament públic

22649

L’STEI denuncia que el Govern i el partit que li dóna suport (Podem) «no han respectat el contingut de l’Acord marc d’ensenyament públic subscrit el mes de setembre de 2015», que prescrivia el cobrament dels mesos de juliol i agost per a aquell personal docent interí amb cinc mesos i mig de feina, i que ha estat cessat dia 30 de juny.

A la Mesa Sectorial de dimarts, es va informar que els docents amb aquests mesos de feina percebrien una indemnització equivalent a la suma de tots els conceptes retributius de la nòmina, excepte la indemnització per residència.

L’STEI denuncia que aquesta qüestió específica del sector docent «no hagi estat negociada en l’àmbit de la Mesa Sectorial d’Educació, així com també que la majoria del Parlament no doni suport ni acompliment al que s’havia establert en l’Acord marc de setembre de 2015».

La Intersindical expressa el seu rebuig més absolut a aquesta mesura, «que no reverteix una de les darreres retallades de la legislatura de José Ramón Bauzá».

L’STEI posarà a l’abast de l’afiliació un model de reclamació per a totes aquelles situacions de professorat interí en les quals s’hagin vulnerat els seus drets, amb la denúncia de casos de discriminació i de tracte diferenciat sense cap raó objectiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.