Setmanari d'informació local - 138 anys

Campomar: «Necessitam el 75 % de descompte dins el REB perquè tengui vigència indefinida»

22653

La diputada de MÉS per Mallorca, Joanaina Campomar, ha valorat aquest dilluns en roda de premsa l’entrada en vigor del 75 % de descompte per a residents tant en transport marítim com aeri.

«Estam satisfets que finalment s’hagi optat per tramitar el descompte de manera immediata tal com va reclamar MÉS per Mallorca, però ens hagués agradat més que s’hagués aplicat des de dia 1 de juliol», ha assegurat. Campomar ha incidit també en que és necessari posar aquest descompte dins el REB «perquè tengui vigència indefinida i no hàgim de lluitar cada any perquè es faci efectiu en els pressupostos generals».

Joanaina Campomar ha assegurat també que «estarem vigilants» perquè aquest 75 % de descompte sigui efectiu en els preus i les companyies no ho aprofitin per apujar el preu dels bitllets. «Creim que queda fer feina per un REB on hi hagi el 75 % i que estigui llest per 2019. També hi ha moltes qüestions pendents per compensar la insularitat, que també esperam que se solucionin amb el REB», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.