Setmanari d'informació local - 138 anys

La menorquina Anna Ferrer oferirà el Concert de Lluna Plena a Alaior

22677

Anna Ferrer serà aquest enguany la intèrpret encarregada d'oferir el concert de lluna plena que des de fa set anys organitza l'Ajuntament d'Alaior en el poblat arqueològic de Torre d'en Galmés. A la seva actuació, que tendrà lloc el proper 27 de juliol a les 21:30h, l'acompanyarà el músic Mario Mas amb la guitarra espanyola, llaüt i amb guitarra elèctrica.

Anna Ferrer (Maó, 1993) ha preparat un repertori especial per a l'ocasió amb temes de la cultura mediterrània. La cantautora menorquina va començar els seus estudis musicals amb només tres anys i ha estat solista del grup S'Albaida, amb el qual va gravar els discos 'Xalandria' i 'Soldemà'. Ferrer ha cursat estudis superiors de música moderna i ha participat en les formacions d?ESEM Taller de Músics, The New Catalan Ensemble, Luzazul, A l'aire, Magnus Lluna, Coetus, entre uns altres. L'any passat va presentar el seu primer projecte de cançons pròpies recollides sota el títol ?Tel·lúria?, que ha presentat al llarg d'aquest any.

Fins ara, l'Ajuntament d'Alaior ha cercat un to «íntim i serè» per als concerts de lluna plena, que han protagonitzat en els últims anys Olga Román, David Vidal, Lore Arantzamendi, Guillem Soldevila, Maria Angels Gornés i Aitor de Castells.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.