Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB demana al Consell de Menorca que habiliti un aparcament a Favàritx pel proper estiu

22687

El PSOE de Maó ha demanat aquest dimarts a la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular de Menorca la «màxima diligència» per habilitar una zona d'aparcament a Favàritx de cara al proper estiu.

«Es tracta que, com més aviat millor, la gent de Maó pugui tornar a gaudir de Favàritx, com sempre ho han fet, amb respecte i llibertat, evitant demorar més enllà d'aquesta temporada la restricció d'accés amb vehicle privat», han assenyalat els socialistes a través d'un comunicat. En complir-se el primer mes d'entrada en funcionament del bus especial d'anada i volta a Favàritx, el PSOE de Maó ha destacat que aquesta és una mesura que persegueix garantir l'accés de residents i visitants a la zona, alhora que protegeix un paratge natural molt fràgil i d'alt valor ambiental.

Els socialistes han indicat que, fins ara, l'estacionament incontrolat de cotxes en els vorals i llocs no habilitats danyava l'ecosistema de la zona. «Per mantenir-ho, necessitam compensar la comoditat que tots volem amb una certa regulació de l'accés públic», han manifestat. «Estam convençuts que la ciutadania entén la situació, enfront d'una mesura que és excepcional», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.