Setmanari d'informació local - 138 anys

Prou Eivissa exigeix conèixer les mesures «immediates» per erradicar la música a les platges

22695

La plataforma Prou ha lliurat als ajuntaments de Sant Josep, Sant Antoni i Santa Eulària un escrit exigint conèixer les mesures «immediates» per erradicar la música a les platges, si se sobrepassen els decibels permesos. La plataforma ha explicat que també exigiran als consistoris explicacions públiques sobre quan tenen pensat prohibir que locals d'hostaleria, amb llicència de restaurant o bar, s'anunciïn amb el nom de beach club provocant molèsties i malestar.

Segons han recordat, el director insular de Turisme, Vicent Torres, els va confirmar en una reunió celebrada al juny que «totes les discoteques de platja són avui dia il·legals» i així, fins i tot el fet de publicitar-se com beach club pot donar lloc a un expedient sancionador.

Prou s'ha referit a la manera «especialment agressiva» amb la qual alguns establiments de platja vulneren el dret de residents i visitants a gaudir amb tranquil·litat dels espais de costa, exigint que en els municipis on encara funcionen aquest tipus de negocis, aquests no puguin continuar actuant «impunement».

La plataforma ha reconegut que és incapaç d'entendre com encara poden publicitar-se incomplint les normes «com si res» discoteques de platja camuflades com altres negocis legals, «quan se sap i és públicament notori que tal actuació és il·legal». Així mateix, Prou ha exigit el compliment de lleis i normes i a més ha demanat a Sant Joan i Vila que no permetin renous a les platges, evitant que s'instal·lin en els seus municipis respectius les discoteques de platja que «tant» molesten a residents i turistes familiars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.