Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell inicia els tallers d'autodefensa feminista Wen-Do

22731

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular d'Igualtat, ha començat els tallers d'autodefensa feminista Wen-Do, emmarcats en la campanya 'No i punt!'.

Segons ha detallat en una nota informativa la institució insular, es tracta de tallers gratuïts d'autodefensa per a dones enfocats a les festes.

L'objectiu és promoure la formació per a la igualtat i l'apoderament personal de la dona per poder defensar-se de possibles agressions o assetjaments sexuals i crear espais de festa segurs.

En total, es preveu fer 22 tallers a Mallorca i de moment, ja s'han realitzat a Deià, Son Servera, Santa Maria, Capdepera, sa Pobla i Llubí.

Durant l'entrenament es combinen l'adquisició de destreses físiques per a poder respondre a una amenaça a la integritat física amb altres dinàmiques. Les persones interessades que es vulguin apuntar han de posar-se en contacte amb l'ajuntament corresponent.

La propera edició serà el 24 de juliol a Ses Salines. Així mateix, el 25 de juliol es realitzarà a Lloret de Vistalegre, el 26 de juliol a Muro, el 30 de juliol a Vilafranca de Bonany, el 31 de juliol a Sant Joan, el 2 d'agost a Sineu i el 3 d'agost a Llucmajor

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.