Setmanari d'informació local - 138 anys

Ferrà: «Instam el PP a fer públic el document que demostra que hi havia acord entre l’Estat i el Govern pel REB»

22761

El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha exigit al Partit Popular que faci públic el document que demostra que hi havia «acord entre l’Estat i el Govern pel REB». En roda de premsa, Ferrà ha explicat que les dades que va donar Biel Company fa un mes en roda de premsa són «falses» i que havien estat «inflades», per la qual cosa no es corresponien amb les que s’havien negociat.

El també diputat ha subratllat que per a continuar fent feina per a millorar el REB «és necessari saber on s’havia deixat la negociació amb l’anterior Govern espanyol i quin serà el punt final de la negociació actual». Per aquesta raó, s’ha de conèixer el document que el PP de les Balears diu que té i continuar millorant la proposta. MÉS per Mallorca, com ha subratllat Ferrà, «té un objectiu primordial, que dia 1 de gener de 2019 el REB estigui en vigor».

Ferrà també ha explicat que la voluntat de la formació és «avançar i que la proposta de Règim Especial es pugui millorar des d’ara i fins que acabi l’any». Tanmateix, Ferrà ha apuntat que MÉS per Mallorca «podria arribar a un acord perquè entri en vigor més tard només si és perquè s’està millorant el REB».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.