Setmanari d'informació local - 138 anys

#WeLoveTourism: el PP escenifica el seu compromís «amb la indústria que ens dóna de menjar a tots»

22767

El president del PP a les Balears, Biel Company, ha protagonitzat una extravagant performance aquest dijous davant la Seu amb una pancarta amb el lema 'We love tourism'. Ha anunciat així que el seu partit presentarà una bateria de mocions a totes les institucions -Parlament, consells i ajuntaments- per a fer «patent» que «aquesta societat està a favor del turisme», després de la «passivitat mostrada pel Govern davant els darrers atacs de turismofòbia».

Company ha criticat que alguns partits del Govern «afavoreixen manifestacions antiturístiques mentre altres miren cap a un altre costat».

Així, ha dit que no es poden tolerar «atacs contra el que ens dóna de menjar a tots». A més, ha remarcat que alguns partits «estan encoratjant que hi hagi aquestes manifestacions antiturístiques i promocionen la turismofòbia des de fa anys».

Segons ha dit, amb aquest acte volen fer un «reconeixement» a tots els turistes que venguin a les Balears i mostrar que el PP està al costat del turisme perquè «el turisme és tot, des els hotelers als pagesos, passant pels transportistes i els comerços».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.