Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB insisteix que no es pot augmentar «ni una sola plaça» el lloguer vacacional

22789

El coordinador d'Esquerra Unida de les Balears (EUIB), Juanjo Martínez, ha insistit aquest dijous que no es pot «augmentar ni una sola plaça» el lloguer vacacional, després de la presentació del Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics (PIAT) de Mallorca «que obrirà la porta a 20.000 places de lloguer turístic».

Així s'ha expressat EUIB en un comunicat en el qual Martínez defensa que «ni a Mallorca, ni al conjunt de les Illes, s'hauria de permetre l'augment de les places turístiques». La formació ha alertat que «les illes estan saturades» i que el creixement «no pot seguir». «L'actual govern està seguint els mateixos passos que el PP», ha denunciat EUIB.

«Apostam per una rediversificació de l'economia, per no dependre exclusivament del turisme. És per això que tenim clar que no podem augmentar ni una sola plaça el sostre turístic», ha incidit Martínez. Per això, EUIB ha exigit al govern del Consell de Mallorca «que rectifiqui abans sigui massa tarda». «Ells es presenten com a ecologistes, per la qual cosa han mirar pel bé del territori i de les persones que residim en ell i parar aquesta bogeria», ha protestat Martínez. Per la seva banda, el coordinador de Mallorca, Justo Machado, ha argumentat que «augmentar el nombre de places turístiques revertirà molt negativament a la classe treballadora balear» en perpetuar «la precarietat que es viu en el sector». A més, creu que «tampoc contribuirà a la desestacionalizació i consolidarà les Balears com a destinació de sol, platja i batibull», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.