Setmanari d'informació local - 138 anys

Aguilera denuncia la inacció dels polítics davant les denúncies de fondeig sobre posidònia

22805

El diputat eivissenc del Grup Mixt al Parlament, Salvador Aguilera, ha denunciat públicament aquest divendres «la inacció per part de l'administració pública davant les denúncies de la ciutadania per salvaguardar la posidònia».

Aguilera ha remès fotografies d'embarcacions fondejades sobre posidònia davant Caló des Moro, a Sant Antoni, assegurant que el cap de setmana ell mateix va denunciar aquest fet a través del 112.

«Aquest cap de setmana denunciava en les xarxes socials i el diumenge via telefònica la presència de més d'una vintena d'embarcacions a es Caló des Moro i a ses variades de Sant Antoni de Portmany», ha explicat el diputat.

Aguilera ha recordat com, l'endemà de la seva trucada, varen aparèixer dues embarcacions cremades en aquesta cala i com possiblement aquestes fossin de les que estaven fondejades el dia anterior en aquest lloc.

A més, ha mostrat la seva sorpresa en comprovar que, després del que ha passat, aquest matí encara ha trobat «més d'una vintena» d'embarcacions fondejades a la mateixa zona, després del qual ha tornat a posar-se en contacte amb el 112 per a informar de els fets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.