Setmanari d'informació local - 138 anys

Go Cactus! Guanya el concurs de música 'Art Jove'

22843

El programa cultural 'Art Jove', que impulsa la Conselleria de Cultura, Participació i Esports a través de l'Institut Balear de la Joventut, ha finalitzat aquest divendres nit amb la victòria del grup Go Cactus!.

El certamen està dirigit a músics i bandes de músics amb edats compreses entre els 16 i 35 anys, i nascuts o residents a Balears.

Aquest any, com a novetat, els dos concerts de 'Art Jove', celebrats els divendres 6 i 20 de juliol, s'han inclòs com una activitat més de les festes d'estiu de l'Ajuntament de Palma.

Més enllà de les recompenses econòmiques, 'Art Jove' pretén oferir als joves participants uns primers passos cap a la professionalització. En el cas d'aquest certamen, es tracta d'oferir concerts en esdeveniments musicals com a festivals o mostres que tinguin una gran repercussió de públic i mediàtica.

Per aquest motiu, el grup guanyador, a més de rebre 1.000 euros en metàl·lic, actuarà a les festes de Sant Sebastià de Palma i a la Fira B! del 2019. Ambdues actuacions estaran remunerades amb 600 euros cadascuna. Els altres dos finalistes també accediran a diferents concerts al llarg del 2018 i 2019 fins a esgotar els 1.800 euros inclosos dins de la dotació del premi d'aquesta modalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.