Setmanari d'informació local - 138 anys

Miquel Gallardo prendrà possessió com a Diputat al Parlament dimarts

22859

El Parlament nomenarà en el ple extraordinari del proper dimarts l'exdirector de Participació i Transparència Miquel Gallardo nou diputat per MÉS per Mallorca, immediatament després que les diputacions permanents autoritzin el seu jurament com a diputat, així com les preguntes i Proposicions de Llei (PL) que es duran a terme en el ple.

Aquesta presa de possessió tendrà lloc després que la vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, deixàs la seva acta com a diputada de MÉS per Mallorca el passat 5 de juliol per centrar-se en el seu treball com a vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme.

D'altra banda, la diputada del partit polític Ciudadanos, Olga Ballester, preguntarà a la presidenta del Govern, Francina Armengol, sobre si els turistes haurien de pagar l'habitatge social a Balears.

Així mateix, el portaveu parlamentari del PI, Jaume Font, preguntarà a la presidenta de l'Executiu per les iniciatives empreses pel Govern per lluitar contra la venda ambulant il·legal.

A més, la portaveu del Grup Parlamentari Popular, Margalida Prohens, preguntarà a Armengol si considera que l'Executiu autonòmic està complint amb el codi ètic establert.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.