Setmanari d'informació local - 138 anys

Seijas amenaça amb continuar dreta al Parlament fins que li donin un escó a l'esquerra

22907

La diputada del Grup Mixt, Montserrat Seijas, està seguint dempeus el ple del Parlament per a reivindicar que vol un escó situat a la bancada esquerra, tal com s'ha decidit aquest dimarts amb el diputat del Grup Mixt Salvador Aguilera.

A través del seu compte de Twitter, la diputada s'ha demanat el motiu pel qual tant a ella com a la diputada Xelo Huertas varen ser obligades a seure amb la resta d'integrants del Grup Mixt però en canvi aquest dimarts s'ha permès a Aguilera seure al costat del Grup Parlamentari Socialista i MÉS per Mallorca.

En declaracions a Europa Press, Seijas ha defensat que «seguint en peu el ple protesta per les arbitrarietats de la Mesa del Parlament»

«Se'm va negar quan em varen expulsar de Podem, dient que calia complir l'article 59.1 del reglament dient que el Grup Mixt havia d'estar unit en un espai, amb l'excepció de Sílvia Tur», ha detallat.

Precisament, l'elecció de la ubicació del diputat Salvador Aguilera ha provocat un retard de 30 minuts en la celebració del ple extraordinari. «La decisió no ha estat per unanimitat», ha afegit.

Per això, la diputada del Grup Mixt ha assegurat que romandrà «si cal» fins al final de legislatura de peu reivindicant la seva posició a la Cambra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.