Setmanari d'informació local - 138 anys

Nova protesta d'Arran contra el turisme massiu a Palma

22955

Arran ha tornat a protestar contra el turisme massiu. Aquest dijous ho ha fet mitjançant una gran pancarta penjada a la murada, enfront de la Seu. A la pancarta es pot llegir: «Prou turisme massiu. Empresaris turístics: culpables!»

L'acció forma part de la campanya #capitalismofòbia en què expressen: «Les lluites de les veïnes de cada poble i barri són la mostra més clara que el model turístic no beneficia la majoria de la població. La gent s’ha organitzat per rebutjar un model que ens perjudica, que està dissenyat únicament i exclusiva en base als interessos econòmics de la classe que ens explota, d’una minoria a qui no li importa si hem de marxar de casa nostra, si treballem infinites hores per sous de misèria, o si l’impacte ambiental posa en risc qualsevol possibilitat de futur».

Al començament de juliol, l’organització va penjar una altra pancarta en un autobús turístic a la zona del Castell de Bellver com a primera acció de protesta contra la massificació turística. L’organització va fer accions similars a Barcelona i a València.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.