Setmanari d'informació local - 138 anys

Vuit dones alcen la seva veu per a dir ‘No i punt’

23065

L’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma enceta una campanya per a donar visibilitat a la lluita contra les agressions sexuals i sexistes en contextos d’oci.

La campanya “No, i punt”, de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Socials, ha donat una passa més i s’ha transformat en imatge. Vuit dones amb vuit perfils professionals i personals diferents protagonitzen nou vídeos i interpel·len els espectadors dient que “No, sempre és NO” amb l’objectiu de donar visibilitat a la lluita contra les agressions sexuals i sexistes en contextos d’oci.

Per al regidor d’Igualtat, la campanya “No i punt” s’ha convertit en estratègica i en «un mur de contenció contra la xacra de les agressions sexuals i sexistes». «A través d’aquests vídeos volem arribar a diferents perfils de dones perquè es puguin sentir identificades», segons Molina.

Així, els vídeos estan protagonitzats per la maquilladora i membre del col·lectiu Trans/Lèsbic Laura Duran, la cantant Andrea Hidalgo, l’actriu Clara Ingold, la poetessa i cantant Laia Martínez, la llicenciada en Art Dramàtic i Psicologia i membre del col·lectiu Lèsbic/Bi Mada Cardell, l’actriu Paloma Navarro, la guitarrista Tere Planas i la ballarina i estudiant Victòria de Lluch. A la presentació han assistit Laura Duran i Andrea Hidalgo, qui han explicat la importància de campanyes com la de “No, i punt” per a evitar les agressions sexuals i sexistes.

Els vídeos es podran veure a les xarxes socials de l’Ajuntament, de l’Àrea d’Igualtat i de la resta d’empreses i organismes de Cort. A més, també es projectaran al “Cinema a la fresca”. Amb missatges com “Un silenci no implica consentiment”, “En qualsevol moment puc canviar d’opinió” o “No insisteixis. Insistir és assetjar” es pretén sensibilitzar i aconseguir una major corresponsabilitat social en l’abordatge de les agressions sexistes, enteses com aquelles conductes exercides sobre una persona per motius de gènere, orientació sexual o aspecte físic en relació als estàndards estètics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.