Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia espanyola encara no ha identificat l'autor de les pintades a l'obra 'Presos polítics'

23227

El passat 13 de juny varen aparéixer pintades amb insults i amenaces a l'espai de cultura Can Alcover, seu de l'Obra Cultural Balear i a la seu de l'STEI de Palma. També va patir les pintades l'exposició 'Presos polítics' de Santiago Sierra, instal·lada a la plaça d'Espanya de Palma.

dBalears va tenir accés a un enregistrament en vídeo on es veu un dels autors de l'atac a les seus de l'STEI, l'OCB (Can Alcover) i contra l'obra artística de Santiago Sierra.

Al vídeo es pot veure un home que, tot i que apareix d'esquena, mostra prou detalls com per poder ser identificat. L'enregistrament mostra l'individu embrutant amb esprai vermell la instal·lació de Santiago Sierra a la plaça d'Espanya de Palma.

Aquest diari s'ha posat en contacte amb la Policia espanyola per saber com s'ha dut a terme la identificació de l'individu responsable de les pintades i, malgrat que està enregistrat en vídeo, no hem obtengut resposta per part de la Policia. Tot apunta que no s'ha dut a terme cap detenció al respecte.

Cal recordar que l'obra 'Presos Polítics a l'Espanya Contemporània' de Santiago Sierra continua el seu recorregut per terres mallorquines. L'exposició ha arribat aquest dilluns a Maria de la Salut on romandrà fins al 24 d'aquest mes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.