Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix Exposa by IDI per a fomentar la creació d’espais d’exposició a les empreses industrials

23263

L’Institut d’Innovació empresarial (IDI) posa en marxa el programa Exposa by IDI, un servei personalitzat de disseny d’espais expositius per als productes industrials d’empreses productores de les Illes Balears.

Exposa by IDI es crea amb l’objectiu de fomentar la innovació i el disseny a la indústria en el sector hàbitat, reivindicant la figura del dissenyador d’interiors com a peça fonamental en l’estratègia del merxandatge. Proposa la creació d’espais atractius on l’empresa pugui mostrar als consumidors els productes de producció pròpia per a la seva venda.

Emmarcat dins la línia d’acceleració tecnològica, Exposa by IDI és una acció del Pla d’Indústria de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria per tal d'incorporar el disseny com a element de modernitat i millora competitiva de les empreses industrials de les Illes Balears.

Es tracta d’un programa pilot, enguany obert a la participació de quatre empreses industrials del sector hàbitat que realitzin la totalitat de la producció a les Illes Balears i que disposin d’espais adequats als objectius del projecte.

El servei, totalment gratuït, planteja un acompanyament per part d’una persona especialista en disseny d’interiors de l’IDI que visitarà i analitzarà els diferents espais de les empreses participants al programa per plantejar una proposta de millora personalitzada de l’espai on s’exposarà el producte. L’acompanyament per part de l’IDI es perllongarà fins que el projecte finalitzi, amb una durada aproximada de dos mesos.

Els interessats poden inscriure’s al programa abans del 31 d’agost.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.