Setmanari d'informació local - 138 anys

Es pot llogar un vehicle a les Balears per uns euros? Sí!

23333

A qui no li seduiria la idea de passar uns dies de relax en un entorn paradisíac com és Menorca? I a Mallorca? Sens dubte, aquestes illes balears són llocs perfectes per tenir  les vacances. El que ocorre és que molts les associen amb una estada cara que no es poden permetre.

Però això no és realment així. Viatjar a Mallorca o a Menorca no resulta tan costós si es planifica bé. Cert és que per moure's per aquests llocs és fonamental comptar amb un cotxe, podent així conèixer tots els seus encants naturals. Però el que no tothom sap és que es pot llogar un cotxe a Menorca des de 6,48 euros i a Mallorca des de 5,20€. Increïble però així és.

Tot això gràcia a empreses de lloguer de cotxes, que ofereixen als seus clients tot un catàleg de lloguer de vehicles a preus molt assequibles, tal com s'acaba d’explicar. És fonamental mirar amb temps totes les opcions, ja que així s'aconsegueixen els preus més baixos. 

Per què complicar-te quan existeixen cotxes de lloguer a bons preus?

Anar per Menorca sense tenir un cotxe no és en absolut una bona idea, ja que hi ha moltes cales i altres llocs molt interessants de conèixer, i als quals no es pot arribar amb un transport públic. A això cal sumar que els horaris d'aquests mitjans no sempre s'adapten al que necessita l'usuari, per la qual cosa una vegada més, el cotxe de lloguer sembla la millor opció per desplaçar-se per les illes.

Segons quantes siguin les persones que vagin a viatjar, serà millor escollir un vehicle o un altre. Una excel·lent opció és utilitzar un comparador de cotxes, ja que d'aquesta manera l'usuari podrà accedir a tota la varietat de models disponibles, i en funció de les característiques que necessiti, escollir aquell que millor s'adapti als seus requeriments. D'altra banda, podrà conèixer els millors preus oferts per cada empresa, estalviant-se el temps que necessitaria per comparar per si mateix. 

Gaudeix al màxim de les Illes Balears amb el teu vehicle llogat!

Sens dubte, els cotxes de lloguer són l'opció més interessant i econòmica quan es tracta de desplaçar-se per aquestes illes. Menorca té 53 quilòmetres en el seu costat més llarg, així que un cotxe dóna la possibilitat de recórrer-la de forma tranquil·la al llarg d'un dia. Els usuaris han de sol·licitar, en la mateixa oficina en la qual recullin el vehicle, un GPS que els garanteixi no perdre's durant el seu viatge, podent a més conèixer les millors rutes.

A l'hora de fer una elecció, aquests hauran d'escollir aquell cotxe de lloguer que millor s'adapti a les seves necessitats, en funció de l'equipatge que hagin de transportar i del nombre total de viatgers. Si bé els models més petits solen resultar els més econòmics, en algunes empreses es poden trobar preus també molt bons en un altre tipus de categories, com els 4x4. Vehicles perfectes pels quals busquen una mica d'aventura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.