Setmanari d'informació local - 138 anys

Bandera vermella, de nou, a la platja de Can Pere Antoni

23391

La platja de Can Pere Antoni torna a tenir penjada la bandera vermella que indica la prohibició de banyar-s'hi, després que aquest dijous horabaixa s'hagi produït un nou abocament d'aigües mixtes (pluvials i residuals).

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, les intenses pluges registrades durant l'horabaixa han provocat un abocament en l'estació impulsora del Baluard.

En aquesta ocasió no s'han produït abocaments en el Torrent Gros, per la qual cosa la resta de platges romandran obertes.

Aquest mateix dijous el Consistori palmesà ha anunciat que ja està treballant en el projecte d'actualització de la depuradora del Coll d'en Rabassa, així com en la construcció d'un túnel subterrani i un dipòsit de retenció d'aigües per reduir els abocaments d'aigües residuals a les platges de Ciutat Jardí i Ca Pere Antoni.

Es tracta de la quarta vegada que s'ha de tancar alguna platja de Palma per abocaments en les darreres dues setmanes. Dimarts passat, un altre abocament va obligar a tancar Can Pere Antoni i Ciutat Jardí fins que es va comprovar que les aigües eren aptes per al bany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.