Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern llança un missatge de «solidaritat» cap a les víctimes dels atemptats de Barcelona

23401

El Govern ha emès aquest divendres un missatge de «solidaritat i empatia» cap als familiars i els atemptats de Barcelona i Cambrils (Tarragona), que tengueren lloc el 2017 i es acabaren amb la vida de 16 persones i deixaren un total de 140 ferits.

En el seu compte de Twitter, l'Executiu ha manifestat que en aquest dia té els seus pensaments amb «les víctimes dels atemptats de fa un any a Barcelona i Cambrils i amb els seus familiars». «Des de les Balears, la nostra solidaritat i empatia amb tots ells», han escrit.

Uns 50 familiars de víctimes de l'atemptat han fet aquest divendres una ofrena floral en el mosaic de Miró en La Rambla, en un homenatge en què els han seguit darrere la batlessa, Ada Colau; el president de la Generalitat, Quim Torra; el del Parlament català, Roger Torrent, i la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, entre altres autoritats.

Els familiars han encapçalat la marxa, que ha partit de l'Ajuntament i ha arribat fins a la Rambla pel carrer Ferran, i a les 10 han dipositat rams de flors a grans cossiols col·locats damunt del mosaic, dels mateixos colors que els de el dibuix d’en Miró.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.