Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià s'agermana amb Salou, la població d'on sortí l'expedició de Jaume I

23423

El 30 d'agost s'inicien les Festes del rei En Jaume de Calvià que, un any més, commemoraran el desembarcament de les tropes de Jaume I a Santa Ponça. Les festes, que es prolongaran fins al 9 de setembre, tenen enguany un significat històric més important, ja que inclouran l'agermanament de Calvià amb el municipi de Salou.

El matí de dia 30, la sala de Plens de l'Ajuntament acollirà l'acte d'agermanament entre els municipis de Salou i Calvià i la presentació oficial de la XXXII Regata del rei En Jaume que realitza el mateix trajecte pel qual varen navegar les tropes de Jaume I, salpant del port de Salou fins a les costes de Santa Ponça.

Les Festes del rei En Jaume arrenquen el dijous dia 30 a la Creu de Santa Ponça amb l'acte institucional, amb el discurs del Batle i la lectura del pregó que enguany serà a càrrec del fundador de La Sonrisa Médica, Miquel Borràs.
D'altra banda, Joan Reynés i Miguel Ángel Quetglas han estat els elegits per representar al rei En Jaume i a Abu Yahya, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.