Setmanari d'informació local - 138 anys

Petri Galmés hi torna: ara assetjant un periodista d'IB3 Ràdio

23433

Dissabte 18 d’agost a la porta de Santa Catalina de Palma. A les 19:30 comença la manifestació per demanar l’equiparació salarial entre la Policia Nacional espanyola i els agents de policies autonòmiques. Representants de la Policia espanyola, de la Guardia Civil i familiars s’agrupen a l’inici de la marxa. Molts dels manifestants branden banderes d’Espanya, en una protesta a la qual s’hi ha sumat l’expresident del Govern, José Ramon Bauzá.

Una de les manifestants duu una bandera d'Espanya penjada al coll. Durant uns minuts ha estat observant un reporter d’IB3 que cobreix la manifestació i el comença a perseguir. En un moment agafa la bandera amb les mans i es dirigeix al reporter de la radiotelevisió autonòmica. Amb gestos de provocació, li etziba: «Amb la bandera d’Espanya, aquí també amb la bandera d’Espanya!» mentre mostra una mitja rialla d’orgull.

El reporter li demana si vol fer declaracions. Una companya de la manifestant diu que sí que en vol fer, però la protagonista de la història finalment decideix no parlar.

Qui és aquesta manifestant que ha perseguit al reporter d'IB3? Qui és la persona que fa poc va afirmar que no havia participat en cap setge a la televisió autonòmica IB3? La resposta no és altra que: Petri Galmés, la regidora del PP a Marratxí implicada en el boicot a la connexió en directe d'IB3 durant a recepció dels reis espanyols. Hi ha tornat. Ho ha tornat a fer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.