Setmanari d'informació local - 138 anys

Lloseta vol destinar els doblers de l’impost turístic a la promoció turística del convent de les franciscanes

23543

L'Ajuntament de Lloseta ha proposat al Govern comprar l'antic convent de les franciscanes amb els doblers de l'impost del turisme sostenible, amb la finalitat d'invertir en obres de millora del centre, que actualment funciona com a alberg juvenil.

Segons ha informat l'Ajuntament, l'objectiu és que l'alberg passi a mans municipals per impulsar millores com «la renovació de tota la instal·lació elèctrica, una cuina nova, reparacions en el sostre i un nou mobiliari». En concret, la valoració de l'edifici, que compta amb més d'1.000 metres quadrats, supera els 619.000 euros.

Per la seva banda, el regidor de Turisme, Francesc Abolafio, ha explicat que l'edifici té «un potencial turístic enorme» vinculat principalment a turistes que practiquen esport, com són els ciclistes o els senderistes.

D'aquesta manera, Abolafio ha explicat que, en cas si es fes efectiva la compra, l'Ajuntament convocaria un concurs públic per a l'explotació de l'alberg de llarga durada com a contraprestació per les obres de reforma i equipament que s'haurien d'executar, així com pel manteniment de l'immoble.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.