Setmanari d'informació local - 138 anys

Casado a Menorca: «Un llaç groc penjat en una institució pública és un insult a la democràcia»

23555

El president del PP, Pablo Casado, ha declarat aquest dijous que «un llaç groc penjat en una institució pública és un insult a la democràcia espanyola».

Durant la seva visita a Menorca, el líder conservador ha remarcat de la mateixa manera que «quan el president del Govern central, Pedro Sánchez, deixa entrar al senyor Quim Torra amb un llaç groc a la solapa el que diu aquest símbol és que Espanya no és una democràcia i que a Espanya hi ha presos polítics».

Preguntat sobre una possible reunió de la Junta de Seguretat de Catalunya per abordar qüestions com la col·locació i retirada de símbols independentistes als espais públics, Casado ha subratllat que li sembla una «vergonya» que el govern de la Generalitat «estigui situat en la il·legalitat i a més pretengui donar instruccions als Mossos d'Esquadra perquè multin a aquelles persones que el que volen és recuperar la concòrdia també en el paisatge urbà».

«Jo no entenc el que està fent Sánchez, però crec que tampoc ho entenen els seus barons ni el seu electorat», ha manifestat el president del PP, qui ha exigit al president del govern espanyol que «posi ordre a Catalunya i, si no és capaç de fer-ho, que deixi pas a un partit que ja va demostrar que va poder fer-ho quan va fer falta».

Finalment, ha assegurat que estaran «molt vigilants en els aniversaris de setembre i octubre» i ha afegit que quan hi hagi una il·legalitat «com les que ja es comencen a esbossar» sol·licitaran formalment «l'aplicació de l'article 155».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.