Setmanari d'informació local - 138 anys

Company: «Les Balears volen ser part important d'Espanya i no d'altres entelèquies, ni d'altres països»

23563

El president del PP a les Balears, Biel Company, no ha perdut l'oportunitat que li oferia la presència de Pablo Casado a Menorca per tornar a fer professió de fe d'espanyolitat: «Les Balears volen ser part important d'Espanya i, de cap manera, volen formar part d'altres entelèquies, ni d'altres països» ha afirmat i ha afegit encara: «Nosaltres ja tenim el país al que volem pertànyer i aquest és Espanya».

Company ha fet aquestes afirmacions durant la seva intervenció en la clausura de la jornada de treball d'aquest dijous a Menorca, al costat del president estatal del PP, Pablo Casado, amb empresaris i afiliats.

No ha estat l'única llepada a Casado, Company ha criticat que l'esquerra «intenti acabar» amb el líder del PP i ha assegurat que «quan es toca al capdavanter es toca a l'organització».

En aquest sentit, Company ha assegurat que no poden «acotar el cap davant els insults, les amenaces i la persecució a la qual estan sotmetent al president».

Company també ha declarat: «Enfront de la confrontació; aquí hi ha un Partit Popular que cerca consens. Enfront de l'extremisme de la senyora Armengol; aquí està el PP per posar moderació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.