Setmanari d'informació local - 138 anys

Inca cedeix la residència Miquel Mir al Consell, qui assumirà la gestió del centre

23639

El Consell i l'Ajuntament d'Inca han signat el conveni de cessió de la residència Miquel Mir, mitjançant el qual la residència passa a ser de titularitat insular. Segons ha detallat la institució insular aquest dilluns, el conveni estableix que l'Ajuntament d'Inca cedeix l'ús d'aquest espai, que haurà de destinar-se a l'atenció assistencial, durant 50 anys.

Per la seva banda, el Consell a través de l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS), es compromet a assumir la gestió del centre i el servei, així com els llocs de treball i els mitjans materials adscrits a la residència. A més, la institució insular es compromet a presentar el projecte de reforma integral de la residència, amb la finalitat d'adaptar-la a la normativa actual i, posteriorment, es presentarà el projecte de gestió sociosanitària del centre.

Està previst que una vegada acabada la reforma la residència Miquel Mir aculli places de residència per a persones depenents; persones amb necessitats d'atenció sociosanitària i un servei de centre de dia. Mentre es duguin a terme les obres de reforma, els residents seran traslladats a la Llar d'Ancians de Palma.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha destacat que «amb la signatura d'aquest conveni es tanca un procés que ha aconseguit portar a bon port un acord històric que suposa una clara aposta pels serveis públics, així com per a la descentralització d'aquests serveis».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.