Setmanari d'informació local - 138 anys

Marratxí espera superar els 350 inscrits en la sisena edició de la 'Cursa des Siurell'

23679

L'Ajuntament de Marratxí preveu superar els 350 inscrits en la sisena edició de la 'Cursa des Siurell' que tendrà lloc el proper dissabte 1 de setembre a Sant Marçal.

Segons ha explicat el consistori en un comunicat, aquesta edició es disputa amb el lema 'CorrePorAspanobMarratxí', tal com ja va succeir l'any passat. D'aquesta manera, tota la recaptació es destinarà a l'Associació de Pares de Nens amb Càncer de les Balears.

De la mateixa manera, l'Ajuntament ha indicat que els nins poden participar en la cursa de manera gratuïta, mentre que per als adults el cost d'inscripció és de tres i cinc euros.

A més, els participants rebran una samarreta commemorativa i tendran un xip que permetrà saber el temps que han tardat a completar el recorregut. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de l'organització (www.elitechip.com).

A partir de les 18 hores es disputaran les curses infantils, i a les 18.45 hores se celebraran les de cinc i 12 quilòmetres. Alhora, tendrà lloc la cursa de 'Nordic Walking' i una marxa solidària. La jornada finalitzarà a les 20.30 hores amb el lliurament de trofeus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.