Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia va retirar les pancartes a favor dels presos polítics a petició de Jorge Campos

23749

Els assistents al 9è aniversari del Casal Popular Voltor Negre que es desenvolupava a la plaça del Bisbe Berenguer de Palou, més coneguda popularment com la plaça dels patins de Palma, han quedat perplexos en veure com una furgoneta i tres cotxes de la Policia Local de Palma han comparegut i han retirat algunes de les pancartes que formaven part de l'ambientació de l'acte.

Durant l'acte, que comptava amb tota la documentació permanent, ha arribat la Policia Local i, sense demanar per cap responsable de l'acte, ha retirat dues pancartes. Davant l'actuació política de la policia, els assistents a l'acte els han demanat explicacions i han impedit que retirassin una tercera pancarta. Les pancartes que formaven part de la decoració de l'acte exhibien lemes en favor de la llibertat dels presos polítics i contra la massificació turística.

Els organitzadors de l'acte han demanat als participants que continuassin amb el desenvolupament del mateix, mentre els agents de la policia han quedat pels voltants de la plaça. L'acte ha continuat amb normalitat, però això sí, sota l'atenta mirada dels policies.

Un dia després, el partit de Jorge Campos, ACTUA BALEARES, s'atribueix l'atemptat contra la llibertat d'expressió. Aquests han enviat un comunicat on expliquen que simpatitzants i col·laboradors seus varen procedir a la retirada de les pancartes. A més, diuen que va ser després de la seva denúncia quan la Policia Local de Palma va acudir al lloc on es desenvolupava la celebració i va continuar amb la retirada de pancartes.

Finalment, al comunicat, ACTUA sentencia que no permetran «que l'independentisme radical ocupi espais que pertanyen a tots els ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.