Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern vol apostar per la innovació en el sector agrari

23783
El Govern vol apostar per la innovació en el sector agrari. | dBalears/Arxiu

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha publicat aquest dissabte al Butlletí Oficial de les Illes Balears la segona convocatòria de les ajudes del Programa de Desenvolupament Rural per a projectes pilot. Els 1.500.000 euros de què disposa la subvenció provenen del fons de l'impost de turisme sostenible.

Amb aquestes ajudes, segons ha explicat el Govern, «es fomentaran les actuacions de disseny, producció i/o desenvolupament tecnològic de nous productes o processos agroalimentaris. La intenció també és afavorir la cooperació entre petits agents de la cadena alimentària en la posada en marxa de processos innovadors en el sector agrari».

Tal com han explicat, els beneficiaris són els diferents agents de la cadena alimentària, com les agrupacions d'agricultors, cooperatives agrícoles, comercialitzadors, organitzacions interprofessionals agràries o agents individuals, que conformin un grup de cooperació entre ells.

Entre les actuacions subvencionables hi ha les despeses de funcionament, les despeses directes dels projectes específics de la innovació, inclosos els assajos, o les activitats de promoció, i la intensitat de les ajudes oscil·la entre el 60% i el 90% de la inversió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.