Setmanari d'informació local - 138 anys

L'artista Grip Face omple de color un aparcament de Palma

23789
Aquesta setmana s'ha iniciat a l'aparcament de Marquès de la Sènia la intervenció de l'artista Grip Face. | Ajuntament de Palma

Aquesta setmana s'ha iniciat a l'aparcament de Marquès de la Sènia la intervenció de l'artista Grip Face, que està decorant la paret d'accés des del passeig Marítim.

Tal com ha explicat l'Ajuntament de Palma, aquesta és la segona i la darrera intervenció d'art urbà que es materialitza als aparcaments de l'SMAP, després de la intervenció de Joan Aguiló a l'aparcament de Comtat del Rosselló.

El mural respon a l'objectiu «d'humanitzar espais funcionals» i millorar la imatge d'aquests espais públics. «Aquesta intervenció respon a l'objectiu transversal de l'equip de govern de promocionar l'art urbà com a forma d'expressió artística i dignificar espais», explica el regidor Joan Ferrer.

La il·lustració de Grip Face, que estarà enllestida d'aquí a uns 10 dies, duu per títol 'The indoor obstacles' between the past and the present seen from the outside'. En paraules del mateix artista, aquest mural «no es defineix com una peça estàtica, es planteja com un mural evolutiu en diverses càpsules». «Els obstacles interiors que realitzen una galopada de formes i pseudoabstraccions conversen amb màscares actuals que l'artista reflexa en aquest moment actual», apunta Grip Face.

Línies de velocitat

L'artista vol deixar palès que aquest és el segon espai híbrid en el qual intervé en poc temps, «un pont de l'exterior i l'interior, un lloc de pas, un lloc que no permet molt de temps per veure la peça», diu referint-se al lloc-una paret d'entrada a l'aparcament- on s'ubica el mural. «La velocitat de trànsit del lloc és primordial com a concepte del mural, els consumirem ràpidament i això genera un 'sepeed' d'elements plàstics en moviment», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.