Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS lamenta veure’s obligat a acceptar el projecte d’autopista de Llucmajor a Campos

23819

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament, Josep Ferrà, ha dit aquest dilluns que les crítiques dels grups ecologistes són «constructives», ja que al final «és part de la seva feina» i ha destacat el «bon diàleg» amb elles, doncs «sempre han aplaudit les bones polítiques» que ha fet el partit.

Segons ha destacat en una roda de premsa, «moltes vegades» el Govern no pot implantar «totes les polítiques que voldria fer», i ha posat com a exemple el desdoblament de la carretera de Llucmajor-Campos, un «projecte contrari al relat de MÉS» però que el partit s'ha vist «obligat» a acceptar.

El portaveu ha explicat que partit té tres objectius per a aquest final de legislatura. El primer és «consolidar tots els projectes legislatius claus per MÉS», com la Llei Agrària, la Llei del Canvi Climàtic o la Llei de Concertació.

El segon objectiu de la formació és «consolidar al màxim els Acords pel Canvi», i en aquest sentit el portaveu ha destacat l'àrea d'habitatge i la de transport públic. Finalment, es proposen «seguir reclamant» al Govern espanyol «un millor finançament per a les Illes» i reclamar «reformes en matèries sensibles per les Balears».

En aquest sentit, han dit que exigiran al Govern «que sigui valent» i que derogui la reforma laboral, així com l'impost al sol, que en cas de derogació «activaria el sector econòmic i empresarial».

A més, ha sol·licitat al president del PP balear, Biel Company, que els mostri la proposta del Règim Especial de Balears (REB), doncs «ha passat més d'un mes i mig i no ho ha fet».

Per la seva banda, la diputada de MÉS Joana Aina Campomar ha lamentat «el discurs que té Pablo Casado» respecte a les persones «que han sofert l'oblit de la dictadura», i en aquest sentit ha lamentat que el president té una «actitud menyspreadora, molt lluny del consens i sempre buscant la confrontació diària».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.