Setmanari d'informació local - 138 anys

L’STEI exigeix al Govern que l’educació «sigui una prioritat real de la seva acció política»

23939

El STEI intersindical ha exigit aquest divendres al Govern que l'educació «sigui una prioritat real de la seva acció política» i que això es reflecteixi en la tramitació del Pressupost de la Comunitat per al 2019.

En concret, reclamen que la dotació pressupostària en educació de l'últim any de legislatura sigui l'adequada per resoldre les qüestions encara pendents del sistema educatiu de les Balears.

Entre altres demandes, volen pal·liar les elevades ràtios de molts centres, que es produeixi una millora del Pla d'Infraestructures, així com que es compleixin els punts de l'acord marc que «la Conselleria d'Educació no ha complert», com la jornada lectiva de secundària a 18 hores o la reducció per a majors de 55 anys dels cossos de secundària.

Així, l’STEI reclama al Govern de Francina Armengol que faci «un esforç important» per resoldre qüestions «tan greus per a la bona qualitat del sistema educatiu com la rebaixa de les ràtios i la posada en marxa dels equipaments escolars que són tan necessaris per acabar, per exemple , amb l'elevat nombre d'aules prefabricades».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.