Setmanari d'informació local - 138 anys

Els escriptors illencs també són presents a la Setmana del Llibre en Català de Barcelona

23943
Imatge de la paradeta de les Illes Balears a la Setmana del Llibre en Català de Barcelona. | IEB

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), és present a la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català, que se celebra a Barcelona del 7 fins al 16 de setembre, juntament amb el Gremi d'Editors de Balears, que hi està representat.

Segons han destacat des del Govern, «és la segona vegada que la literatura de les Illes Balears hi és present amb un estand propi, que acull el sector editorial de les Illes, a més d'activitats organitzades des de l'IEB i el Gremi d'Editors».

Algunes d'aquestes activitats són: signatures de llibres, presentacions diverses, lectures poètiques, un concert de petit format (organitzat per la revista Enderrock) amb Joan Miquel Oliver, una taula rodona amb el títol 'Josep M. Llompart. 25 anys després' a càrrec de la comissària de l'Any Llompart, Pilar Arnau, el catedràtic Joan Mas i Vives i el director de l'IEB Francesc M. Rotger.

Autors, editorials i representants de la literatura balear com Pep Tosar, Pau Faner, Joan Josep Barceló, Aina Bestard, Artur Portes, Sebastià Bennasar, Pau Vadell, Tomeu Crespí, Laia Martínez, Elisabet Abeyà, Melcior Comes, Esperança Llabrés, Pere Perelló, Sebastià Portell, Maria Escalas, Miquel Bezares, Carme Riera i Margarita Ballester seran a la Setmana del Llibre per donar a conèixer les seves obres.

La Setmana del Llibre en Català es celebra des del divendres 7 fins al diumenge 16 de setembre, a l'Avinguda de la Catedral, a Barcelona. És una fira que reconeix la tasca de les editorials que editen en català, a més de ser un punt de trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en llengua catalana. S'hi organitzen diverses activitats com lectures, sopars literaris, taules rodones i nits de musica i cinema.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.