Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB és, provisionalment, mebre observador de la convenció de la ONU sobre el Canvi Climàtic

24013

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha estat acceptada de manera provisional com a membre observador de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (Cmnucc).

Segons ha informat la UIB, l'admissió definitiva es decidirà en la conferència internacional COP24, que tendrà lloc a Katowice (Polònia), del 3 al 14 de desembre de 2018.

En aquesta Convenció participen els Estats membres i els membres observadors, entre els quals s'inclouen organitzacions ecologistes, governs locals, empreses, organitzacions indígenes, sindicats, organitzacions de dones i joves i organitzacions agrícoles.

A l’Estat espanyol, al marge de la UIB, únicament hi havia tres universitats membres de la Convenció: la Fundació Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya, així com quatre centres de recerca, que són el BC3 Basque Centre for Climate Change, el Cidob, DARA i Innaxis.

«L'admissió de la UIB en la Convenció és un fet històric, ja que suposa un reconeixement important de l'aportació de la nostra universitat en la lluita contra el canvi climàtic, al mateix temps que és una gran oportunitat per impulsar la transició de Balears cap a una societat i una economia realment sostenibles», assenyala la nota.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.