Setmanari d'informació local - 138 anys

Objectiu de MÉS: rellançar i potenciar Quesería Menorquina

24297
Imatge antiga de la fàbrica d'una de les companyies més importants de Menorca, Quesería Menorquina. | MÉS per Menorca

MÉS per Menorca ha presentat una proposta de resolució perquè el Govern tramiti i aprovi un Projecte Industrial Estratègic per al sector lleter menorquí. L'objectiu, segons ha explicat la formació, «és rellançar el sector i potenciar la innovació perquè sigui el màxim de competitiu». «Això permetria reforçar les expectatives empresarials d'una de les companyies més importants de Menorca, Quesería Menorquina», ha dit.

El Projecte Industrial Estratègic és una figura prevista a la recentment aprovada Llei d'Indústria i serviria perquè tots els actors alineïn la seva actuació «cap a uns objectius compartits i en resulti un major aprofitament de les sinergies entre tots ells».

El diputat Josep Castells ha recordat que Menorca disposa «d'uns actius ramaders i d'indústria alimentària de primera magnitud, amb capacitat de ser presents en el mercat dels lactis amb productes molt competitius, però cal el suport de les institucions per establir juntament amb el sector un full de ruta amb objectius compartits. Això és el que pot aportar el Projecte Industrial Estratègic».

D'altra banda, i amb l'objectiu de millorar la competitivitat de la indústria, MÉS per Menorca ha presentat dues propostes de resolució al Parlament relatives a les compensacions al tràfic de mercaderies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.