Setmanari d'informació local - 138 anys

A la recerca de rodatges cinematogràfics a Nova York

24307
El Consell de Mallorca i la 'Mallorca Film Commission' han oferit a Nova York informació diversa sobre les possibilitats de rodatge a l'Illa. | Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca i la 'Mallorca Film Commission' han oferit a Nova York informació diversa sobre les possibilitats de rodatge a l'Illa, les localitzacions i els incentius fiscals que actualment s'apliquen per als rodatges internacionals.

Segons ha informat la Institució insular aquest dissabte, la delegació mallorquina també ha presentat als EUA la versió 2.0 del 'movie map' interactiu estrenat en 2017 i que inclou diferents rutes proposades per descobrir diverses localitzacions cinematogràfiques per Palma.

Com a conseqüència, diferents productores nord-americanes han mostrat el seu interès per traslladar a Mallorca el rodatge d'alguns dels seus productes, un fet que ha estat valorat «de manera molt positiva» pel Consell i la 'Mallorca Film Commission'.

Aquesta acció de suport a la indústria audiovisual s'ha realitzat pensant en el fet que es tracta d'un sector que, tant de manera directa com a indirecta, suposa «un impuls per a l'economia social perquè fomenta l'ocupació, beneficia el sector turístic i exporta la imatge de Mallorca fora de les nostres fronteres».

Durant la trobada, el president del Consell, Miquel Ensenyat, ha destacat que «Mallorca ja és una destinació de rodatge de programes de televisió, anuncis i pel·lícules, però es pot impulsar molt més». Per part seva, el conseller insular d'Economia, Hisenda i Turisme, Cosme Bonet, ha apuntat que «aquest turisme que s'estructura i es planifica bé, només pot aportar beneficis al territori». 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.