Setmanari d'informació local - 138 anys

Sus a l'exhumació de la fossa de Sencelles

24505
El Govern inicia aquest dilluns l'exhumació de la fossa de Sencelles. | CAIB

La Comissió Tècnica de Persones Desaparegudes i Fosses de les Balears inicia aquest dilluns, dia 1 d'octubre, l'exhumació de la fossa de Sencelles. Segons ha explicat el Govern, es té constància documental, per la inscripció en el registre civil de Montuïri dels certificats de defunció, de la troballa de dos veïns del municipi a la carretera entre Montuïri i Santa Maria. Els cadàvers van ser traslladats al cementiri senceller, on els van practicar l'autòpsia i van ser reconeguts pels seus familiars.

La tercera víctima enterrada en la fossa de Sencelles, amb tota probabilitat és Pilar Sánchez Llabrés, no apareix inscrita en cap registre, però «hi ha diversos testimonis orals que han testificat sobre el seu assassinat i enterrament en aquest recinte».

D'altra banda, aquest dijous, tal com explicar dBalears, va finalitzar la segona fase de l'exhumació de la fossa de Montuïri. En aquesta segona fase s'ha treballat en una zona de 4 metres quadrats, corresponents al lloc on està situat un forn crematori. Les restes d'ossos que s'han trobat no semblen indicar que es tracti dels quatre veïns de Campos que s'hi buscaven.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.