Setmanari d'informació local - 138 anys

Negueruela afirma que el principal problema del comerç no és la venda ambulant, sinó el PP

24555

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimarts en el Parlament que el principal problema del comerç a les Balears no és la venda ambulant il·legal, sinó «les normatives del PP».

Així s'ha expressat Negueruela en resposta a la interpel·lació del diputat del PP Santiago Tadeo en el ple del Parlament. El conseller ha lamentat que el PP «parli només d'alguns temes del comerç», en particular, de la venda ambulant il·legal.

«Intenta fer que sigui el principal problema del sector del comerç i no ho és», ha dit Negueruela, que considera que un problema més important per al sector és la Llei General d'Unitat de Mercat, que «va llevar competències a les comunitats autònomes» però «aquí el PP no diu res».

Igualment, el conseller ha argumentat que un altre gran problema del sector del comerç és la venda per internet, ja que la llei «ha fet molt difícil intervenir en aquesta matèria» perquè a les Balears «pràcticament no té cap competència».

«Són vostès els que s'han enduit per davant al petit comerç amb les seves normatives», ha contestat Negueruela al PP. Així mateix, el conseller ha recalcat que ell no està a favor de la venda ambulant il·legal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.